La Macarena Swinger Vakanties Resort Costa del Sol Malaga

RESORT GALERIJ

SWINGERS VAKANTIE RESORT

Nerja · Torrox · Malaga

De Hacienda

De Kamers

Vrijwel elke kamer is anders ingericht. Maar smaakvol en uiteraard luxe. Een comfortabel bed, een koelkast, een ruime badkamer met haardroger. Elke kamer heeft airco  Het zal u werkelijk aan niets ontbreken. Een TV? Nee… het resort biedt zoveel ontspanningsruimten, dat een televisie op de kamer totaal overbodig is.

Het Zwembad

Het zwembad is 24 uur de centrale plaats waar het optimaal genieten is. Het verwarmde  water is altijd op de juiste temperatuur.
Lekker afkoelen… Dat is vaak nodig in La Macarena. Vandaar dat het zwembad beschikt over een enorme afmeting.

Ook zijn er grote luchtbedden ter beschikking voor de gasten.

Rond het zwembad zijn een groot aantal faciliteiten om het u naar de zin te maken. Naast de sauna vind je een enorm bubbelbad, doucheruimten en speelruimtes……
Dat u zich kunt ontspannen… is zeker!

De Speelruimtes

Culinair

La Macarena is een waar paradijs voor levensgenieters. En daar hoort natuurlijk ook een uitstekende keuken bij. Dat begint al bij het ontbijtbuffet. (geopend van 9.00 tot 13.00 uur voor het geval de nacht lang is geweest) De chef-kok zorgt voor vers brood en tal van exclusieve ontbijtgerechten zoals paté, zalm, salades, gevarieerd broodbeleg en uiteraard verse eitjes.

De lunch die vanaf 15.00 uur op het schitterende terras wordt geserveerd wordt geroemd door alle gasten. Elke dag gevarieerd en luchtig, maar… uiterst smaakvol.

Het culinaire hoogtepunt omvat het diner ( niet inclusief ), voor een schappelijke prijs. Vanaf 20.00 uur wordt u (het liefst in ietwat spannende kleding) verwacht voor een cocktail met lekker hapjes. Om 21.00 uur serveert de chef een voor- en hoofdgerecht en dessert.  Altijd maakt hij gebruik van verse kruiden uit eigen tuin en van super verse producten. Een ding zeker: de gasten komen niet alleen voor erotisch, maar zeker ook voor culinair genot! De keuken wordt dan ook zeer terecht geprezen door alle gasten. En ook de wekelijkse BBQ ontbreek niet… een genot voor het oog, maar zeker ook voor de meest  verwende smaakpapillen. Kortom, het zal u aan niets ontbreken.

Mocht u bepaalde dieetwensen hebben, dan verzoeken wij u deze tijdig kenbaar te maken.

Translate »