La Macarena Swinger Vakanties Resort Costa del Sol Malaga

FAQ

La Macarena is een swingersresort, wat betekent dat?

La Macarena is een swingersresort, geen nudistenresort of naturistenresort. De definities op een rijtje.
Naturisme wordt gekenmerkt door gemeenschappelijke naaktheid, die als doel heeft het bevorderen van zelfrespect, respect voor de medemens en eerbied voor natuur en milieu.

Nudisme is een leefstijl waarvan de beoefenaar, de nudist, graag ongekleed is en het niet altijd nodig vindt om het lichaam te bedekken. Ook in gezelschap van vreemden achten nudisten dit niet nodig. Naaktheid is voor hen natuurlijk. De nudist associeert naaktheid niet met seks. Nudisme heeft ook niets te maken met exhibitionisme of voyeurisme.

Veel naaktrecreanten zijn eerder nudist dan naturist. Aangezien aan naturisme een geheel eigen filisofie hangt.

Swingers komen uit alle lagen van de bevolking. Je ontmoet swingers van allerlei verschillende geloven, rassen en sociale klassen. Toch behoort het merendeel van de swingers wel tot de categorie modaal of bovenmodaal. Swingers zijn (getrouwde) stellen waarvan de partners in de regel een bijzonder sterke relatie met elkaar hebben. De meeste swingers zien seks dan ook als een vorm van recreatie en beleven dat graag samen met hun partner. Omdat beide partners deelnemen zijn swingers van mening dat deze bewuste keuze voor de Lifestyle hun relatie juist sterker maakt. Ze hebben immers geen geheimen voor elkaar!

Swinger zijn staat niet gelijk aan partnerruil. Elk swinger stel heeft haar eigen set aan regels hoever men gaat in hun sexuele vrijheid.

Is La Macarena een parenclub?

Nee, La Macarena is een klein luxe resort waar mensen in een ongedwongen sfeer hun sexuele vrijheid met elkaar kunnen delen. Zonder dat er sprake is van moeten.

Wat is de gemiddelde leeftijd van de gasten?

Dat varieert enorm. De gemiddelde leeftijd is vijftig jaar. Maar talloze jongere en oudere paren vinden ook elk jaar hun weg naar het paradijs aan de Costa del Sol.

Uit welke land komen de meeste gasten?

De meeste gasten komen uit Europa. Engeland, Belgie, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden etc. Toch blijkt het resort ook in trek bij mensen buiten Europa. Steeds meer Amerikanen en mensen uit Azie weten ons te vinden. Met andere woorden, La Macarena is een resort voor mensen van all-over de world.

Welke taal wordt er gesproken?

De taal vormt geen enkele barrière. Veelal zijn er altijd wel paren met dezelfde nationaliteit als waar u vandaan komt. Daarnaast past iedereen qua taalgebruik zich aan. Communiceren kan immers op  velerlei manieren….

Wat kenmerkt La Macarena?

Met name de ongedwongen sfeer. Doe wat u wilt. Niemand kijkt daar vreemd van op. Wilt u de hele dag lekker luieren op het terras, het zwembad of op alle andere plekjes, geen probleem. Een boek kunt u ongestoord uitlezen.  Wilt u meer actie? Ook geen probleem. Het resort biedt zowel overdag  als ’s avonds en ’s nachts meer dan voldoende ruimte om u uit te leven.

Wat voor kleding wordt er gedragen?

Dat ligt geheel aan uzelf. Overdag wordt er over het algemeen naakt van de zon genoten. Tijdens het ontbijt en lunch zijn de gasten luchtig gekleed. Echter ’s avonds voorafgaand aan de cocktail die dagelijks vanaf 8 wordt geserveerd, met aansluitend het diner om 9 uur, dragen de meeste gasten (nette) kleding met een erotische tint. Een groot aantal bezoekers vinden het prettig om sexy gekleed te gaan. Doe wat u zelf wilt. En met name… ontdek wat u wilt!

’s Avonds aan een lange tafel dineren?

Dat is inderdaad de formule van La Macarena, en niet zonder succes! Vrijwel alle gasten vinden dit een bijzondere wijze om elkaar nog beter te leren kennen. Het is niet formeel, integendeel! Er wordt veel gelachen, er wordt geflirt en de wijn is overvloedig aanwezig.

Blijven de meeste gasten overdag en ’s avonds op het resort?

Het ligt er maar net aan wat u wilt. Veel gasten maken overdag uitstapjes. Andere gasten blijven liever in het resort. Aan u de keuze. U bent immers vrij om te gaan en te staan waar u wilt. Wel vragen wij u vóór 11 uur ’s ochtends aan te geven wanneer u ‘s avonds geen gebruik wilt maken van het diner. Dit in verband met de inkopen van de chef-kok.

Is er internet aanwezig?

Let wel! U bent op vakantie. Is het wel zonodig om contact te hebben met de zaak? Op het terras van La Macarena is een computer met internetverbinding aanwezig, waarvan de gasten gebruik mogen maken. Tevens is er op het terras Wifi aanwezig in beperkte mate. De internet verbinding is geschikt voor het uitlezen van uw e-mail, maar niet voor het downloaden van grote bestanden, het kijken naar film, etc. Voor de Wifi-verbinding: Vraag gastvrouw Biny naar de beveiligingscode.

Welke wijnen heeft La Macarena?

La Macarena heeft standaard in het all-in assortiment, naast de cava, een rode, een witte en een rosé huiswijn. Indien u interesse heeft in een andere wijn, dan zijn die in de bar aanwezig in een speciale wijnkast. Voor deze wijnen geldt wel dat deze extra betaald moeten worden.

Mag ik fotograferen of filmen in het resort?

Nee, het is niet toegestaan binnen La Macarena foto’s te maken of te filmen. De privacy van al onze gasten houden wij hoog in het vaandel.

Heb ik keuze uit een menu voor het diner?

Nee, elk diner bestaat uit een aperitief, voor- en een hoofdgerecht. Als nagerecht is er altijd (eigengemaakt) ijs of fruit aanwezig of natuurlijk koffie/thee voor de liefhebbers. Heeft u bepaalde ingrediënten waar u niet van houdt of volgt u een bepaald dieet, dan kunt u uw wensen op dit gebied kenbaar maken, zodat de chef zo veel mogelijk op uw wensen kan inspelen met het samenstellen van het menu.

Translate »